Bent u sociaal ondernemer en wilt u werken aan uw groeiplan?

door | aug 9, 2019 | Zakelijk

Bent u sociaal ondernemer? Bekijk dan eens de opleidingsprogramma’s van Grow Impact en schrijf u in  voor een succesvollere toekomst. Binnenkort start er weer zo’n programma.

Grow Impact
Sinds mei 2018 is De Goudse Verzekeringen founding partner van Grow Impact. Dit groeiprogramma is een initiatief van Social Enterprise NL en GrowthClass. Hierbij worden sociaal ondernemers begeleid om groei te realiseren en tegelijkertijd de sociale impact van hun bedrijf te vergroten.

Veel groeipotentie bij sociaal ondernemers
Van alle nieuwe ondernemingen bestaat na vijf jaar nog maar zo’n 60%. Bij sociale ondernemingen is dit echter 80%. Een probleem is wel dat vier van de vijf van deze bedrijven geen winst maakt. Dat belemmert groei, wat nodig is om hun belangrijkste doel te behalen: het maken van impact. Grow Impact helpt sociale ondernemers om dit doel wél te realiseren.

Opleidingsprogramma
Elk jaar starten er twee opleidingsprogramma’s waarin groepen van zo’n vijftien sociaal ondernemers leren hun propositie te verscherpen en een actiegerichte groeistrategie op te zetten. Het eerstvolgende programma begint op 17 september.

Meer weten of aanmelden?
Meer details over het programma vindt u op de website van Grow Impact. Direct aanmelden voor een intakegesprek? Dat kan via het online inschrijfformulier.

Commitment verzekeringen heeft een nieuw logo!

En bij een nieuw logo hoort ook een nieuwe huisstijl. 
De komende periode wordt de nieuwe huisstijl doorgevoerd op de website.