Particulier

Hypotheken

Financiële afwegingen

Een hypotheek is meer dan een rentepercentage

Onderdeel van een totaalplaatje

Financiële afwegingen maakt u nooit geïsoleerd. Staat u voor de beslissing al dan niet een nieuw huis te kopen, dan is het financiële totaalplaatje van groot belang. Hoe is uw pensioen geregeld? Hebt u als kleine zelfstandige een arbeidsongeschiktheidsregeling? En hoe kunt u in uw situatie zo goed mogelijk anticiperen op toekomstige wetgeving? Voor al die vragen hebben wij specialisten in huis. Als wij ontzorgen, doen wij het graag goed.

Ruime kennis en toegang

Een hypotheek is meer dan een rentepercentage. Voordat wij met een hypotheekadvies komen, inventariseren we uw wensen. Wij kijken welke financiële risico’s u draagt als particulier, kleine zelfstandige of mkb’er. En wat zijn uw toekomstverwachtingen? Commitment Verzekeringen heeft toegang tot alle hypotheekverstrekkers. Wij kennen de voorwaarden die zij stellen. We zijn op de hoogte van alle relevante wet- en regelgeving. Pas wanneer wij dat allemaal hebben meegenomen, beoordelen wij welk product het beste past bij uw situatie.

Onze diensten

Wij zijn u graag van dienst bij:

Wilt u weten welk hypotheekproduct het beste bij u past? Bel 0317 – 61 39 66 voor een afspraak of vul ons contactformulier in, dan nemen wij contact met u op.

Meer Weten?

Neem voor meer informatie contact met ons op.