Partners

Partners van Commitment Verzekeringen

Onze Partners

Teamsport!

Commitment Verzekeringen is partner van WAQ (Wagenvoort Advies Compas)
WAQ is een groep met bedrijven op het gebied van financiële diensten. De groep heeft haar naam te danken aan de oprichter en eigenaar Nico Wagenvoort. Bij WAQ komt op één centrale plek de dienstverlening bij elkaar. Hier start de samenwerking met klanten, partners en overige partijen. Door het bundelen van de diensten bieden WAQ en haar partners hun klanten meer overzicht en efficiëntie. De cijfers zijn de basis, maar de specialisten bieden extra inzicht in de kansen en mogelijkheden door gebruik te maken van hun eigen expertise. De klant kan nu eenmaal niet van alles op de hoogte zijn. Hij bepaalt de richting, WAQ biedt een kompas. Samen houden we de koers in de gaten.

Kijk op www.waq.nl voor de dienstverlening en partners van WAQ.

Indien nodig wordt de expertise van onze partners ingeschakeld, zodat u altijd optimaal geadviseerd en begeleid wordt. Zo schakelen wij bijvoorbeeld regelmatig met:

Commitment Makelaars

Commitment Makelaars is uw toegewijde woningmakelaar in Rhenen en omgeving. Voor aankoop, verkoop of verhuur van uw woning staat Commitment Makelaars klaar om u van begin tot eind te begeleiden. Wij helpen u uw woonwensen te verwezenlijken.
https://www.commitmentmakelaars.nl

VVE Commitment

Als betrokken en daadkrachtige organisatie zijn wij gespecialiseerd in het professioneel beheer van Verenigingen van Eigenaren in Midden-Nederland. VVE Commitment biedt een compleet pakket aan dienstverlening, zodat u met al uw vragen bij ons terecht kunt.
https://vvecommitment.nl

ACMA

ACMA is een administratiekantoor met al meer dan 10 jaar ervaring. Er wordt gebruik gemaakt van automatisch boekhouden, maar de nadruk ligt op de persoonlijke dienstverlening. Door gebruik te maken van de automatiseringsstraat blijft er meer tijd over voor persoonlijk advies.
https://www.acma.nl

Loonvisie

Loonvisie neemt uw zorgen rond salaris- en personeelsadministratie graag compleet of gedeeltelijk uit handen. Aan één loket vindt u alle expertise die u nodig heeft. Daarnaast adviseert Loonvisie ook op het gebied van arbeidsrecht, P&O, verzekeringen en verzuim.
https://www.loonvisie.nl

Boschland

Boschland accountants en adviseurs is gedreven u het ondernemen zo comfortabel mogelijk te maken. Met een totaalpakket aan financiële diensten bieden we precies die ondersteuning die u nodig heeft en zijn we uw partner in ondernemen.
https://www.boschland.nl

Commitment verzekeringen heeft een nieuw logo!

En bij een nieuw logo hoort ook een nieuwe huisstijl. 
De komende periode wordt de nieuwe huisstijl doorgevoerd op de website.