Partners

Partners van Commitment Verzekeringen

Onze Partners

Teamsport!

Commitment Verzekeringen is partner van WAQ (Wagenvoort Advies Compas)
WAQ is een groep met bedrijven op het gebied van financiële diensten. De groep heeft haar naam te danken aan de oprichter en eigenaar Nico Wagenvoort. Bij WAQ komt op één centrale plek de dienstverlening bij elkaar. Hier start de samenwerking met klanten, partners en overige partijen. Door het bundelen van de diensten bieden WAQ en haar partners hun klanten meer overzicht en efficiëntie. De cijfers zijn de basis, maar de specialisten bieden extra inzicht in de kansen en mogelijkheden door gebruik te maken van hun eigen expertise. De klant kan nu eenmaal niet van alles op de hoogte zijn. Hij bepaalt de richting, WAQ biedt een kompas. Samen houden we de koers in de gaten.

Kijk op www.waq.nl voor de dienstverlening en partners van WAQ.

Indien nodig wordt de expertise van onze partners ingeschakeld, zodat u altijd optimaal geadviseerd en begeleid wordt. Zo schakelen wij bijvoorbeeld regelmatig met:

Commitment Makelaars

Commitment Makelaars is uw toegewijde woningmakelaar in Rhenen en omgeving. Voor aankoop, verkoop of verhuur van uw woning staat Commitment Makelaars klaar om u van begin tot eind te begeleiden. Wij helpen u uw woonwensen te verwezenlijken.
https://www.commitmentmakelaars.nl

VVE Commitment

Als betrokken en daadkrachtige organisatie zijn wij gespecialiseerd in het professioneel beheer van Verenigingen van Eigenaren in Midden-Nederland. VVE Commitment biedt een compleet pakket aan dienstverlening, zodat u met al uw vragen bij ons terecht kunt.
https://vvecommitment.nl

Xerus

Heldere cijfers, heldere taal. Een perfect verzorgde administratie voor een goede prijs. Xerus automatisch boekhouden zet in op digitaal aanleveren van de administratie. Xerus verwerkt efficiënt en centraal de boekhouding van ZZP’ers en mkb’ers.
https://www.xerus.nl

Loonvisie

Loonvisie neemt uw zorgen rond salaris- en personeelsadministratie graag compleet of gedeeltelijk uit handen. Aan één loket vindt u alle expertise die u nodig heeft. Daarnaast adviseert Loonvisie ook op het gebied van arbeidsrecht, P&O, verzekeringen en verzuim.
https://www.loonvisie.nl

Aldenhof

Aldenhof staat bekend als specialist op het gebied van detachering en Werving & Selectie van financieel & administratief personeel. Van het opstellen van een wervingstekst of het selecteren van de juiste kandidaten tot het inwinnen van HR-advies; Aldenhof helpt waar nodig.
https://www.aldenhof.nl