ZAKELIJK

Pensioenen

“Human capital”

Commitment verzekeringen ontzorgt!

Commitment Verzekeringen ontzorgt, ook als het over pensioenen gaat. Een passend advies voor u en uw medewerkers.

‘Human capital’
Medewerkers zijn het ‘human capital’ voor ieder mkb-bedrijf. U wilt hen aan u binden door goede secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden. Bijvoorbeeld een goede pensioenregeling. Commitment Verzekeringen adviseert u bij het creëren daarvan. Voor uw medewerkers, maar natuurlijk ook voor uzelf.

Voorziening voor uw medewerkers

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenvoorziening dragen bij aan de stabiliteit van uw personeel. Wij denken graag met u mee. Wat wilt u als werkgever uw medewerkers bieden? Welke pensioenlasten kan uw onderneming dragen? Kunt u een toekomstverplichting aan? Commitment Verzekeringen ontzorgt u door uw risico’s in kaart te brengen en met een passend advies te komen. Wij denken ook met u mee over verzuimbeleid, re-integratie en herstel bij arbeidsongeschiktheid.
De pensioenwetgeving is de laatste decennia nogal veranderd. Commitment Verzekeringen blijft bij de tijd en weet alles over het nieuwe banksparen. Maar wij hebben ook een jarenlange ervaring opgebouwd als het gaat om oud recht lijfrentes.

Voorziening voor uzelf

Als directeur-grootaandeelhouder of als kleine zelfstandige wilt u ooit op uw lauweren kunnen rusten. Daarvoor hebt u een goede pensioenvoorziening nodig. Wij inventariseren uw wensen, brengen de mogelijkheden in kaart en komen met een passend aanbod. De pensioenwetgeving is de laatste decennia nogal veranderd. Commitment Verzekeringen blijft bij de tijd en weet alles over het nieuwe banksparen. Maar wij hebben ook een jarenlange ervaring opgebouwd als het gaat om oud recht lijfrentes.

Commitment Verzekeringen, uw partner op het gebied van pensioenen, verzuimbeleid, re-integratie en herstel bij arbeidsongeschiktheid.

Meer Weten?

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Commitment verzekeringen heeft een nieuw logo!

En bij een nieuw logo hoort ook een nieuwe huisstijl. 
De komende periode wordt de nieuwe huisstijl doorgevoerd op de website.