Particulier

Pensioenen

Oudedags-voorziening

Genieten van een goed pensioen

Commitment Verzekeringen ontzorgt, ook als het over pensioenen gaat. Een passend advies voor uw oudedagsvoorziening.

 

Als u met pensioen gaat, krijgt u een basisinkomen volgens de Algemene ouderdomswet (AOW). Daarnaast bouwt u meestal een aanvullend pensioen op bij uw werkgever. U kunt ook zelf een particuliere verzekering afsluiten.

Pensioen via uw werkgever

Niet elke werkgever biedt een pensioenregeling aan. Werkt u in een bedrijfstak met een verplichte bedrijfstakpensioenregeling? Dan moet uw werkgever u een pensioenregeling aanbieden. Of u via uw werk pensioen opbouwt en hoeveel, kunt u het beste navragen bij uw werkgever.

Pensioen via particuliere verzekeringen

U kunt zelf een particuliere verzekering afsluiten, zoals een pensioenverzekering, een lijfrenteverzekering of een koopsompolis. U kunt ook (bank-)sparen, beleggen of op een andere manier vermogen opbouwen voor later.

Pensioen voor zelfstandigen 

Als zelfstandig ondernemer bouwt u in ieder geval AOW op. Voor een aanvullend pensioen moet u zelf zorgen, bijvoorbeeld via een particuliere verzekering. U kunt ook jaarlijks een percentage van de winst aan de fiscale oudedagsreserve toevoegen.

Hoeveel pensioen heeft u nodig? 

Hoe ziet uw leven eruit na uw pensionering? Wat gaat u uitgeven? Heeft u nog een hypotheekschuld? Wij helpen u graag met het krijgen van een goed inzicht in uw financiële positie en het bouwen van zekerheid om deze positie ook te beveiligen tegen onverhoopte calamiteiten.

Meer Weten?

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Commitment verzekeringen heeft een nieuw logo!

En bij een nieuw logo hoort ook een nieuwe huisstijl. 
De komende periode wordt de nieuwe huisstijl doorgevoerd op de website.