REGIOBANK ACTIE VOOR RHENENSE VERENIGINGEN

SPAREN EN SPEKKEN

VERENIGINGEN

RegioBank staat bekend als ‘Uw bank dichtbij’ en is graag lokaal betrokken. Om deze maatschappelijke betrokkenheid te tonen in de gemeente Rhenen is voor het verenigingsleven een aantrekkelijke actie ontwikkeld. Een actie waarbij de clubkas door de leden behoorlijk gespekt kan worden.

Een mooi extra geldpotje

Voor iedere Regiobank Zilvervlootrekening die tot 31 december 2020 in Rhenen geopend wordt, stelt het kantoor 100 euro beschikbaar. Van dit bedrag gaat 25 euro (in de vorm van een attentie) naar het kind op wiens naam de rekening is geopend. De overige 75 euro is bestemd voor een Rhenense vereniging naar keuze. De (groot)ouder die de rekening opent bepaald naar welke vereniging deze 75 euro gaat.

Wie spaart er mee?

Deze actie geldt alleen voor deelnemende verenigingen binnen de gemeente Rhenen. En hoe meer Zilvervlootrekeningen worden geopend door leden, hoe hoger de opbrengst voor de vereniging! Deze verenigingen doen mee met de actie:

sv Candia ’66 Rhenen vv Oranje Wit Elst
sv Excelsior Achterberg Harmonie OBK Rhenen
De Kleurvogel Rhenen

Actievoorwaarden  Zilvervlootcampagne

RegioBank Rhenen organiseert de Zilvervlootcampagne tussen 1 juli 2020 en 31 december 2020. Opent u in deze periode een Zilvervlootrekening bij RegioBank Rhenen en vraagt u daarbij gelijk de JongWijs betaalrekening aan? Dan stellen wij € 100 beschikbaar. Van dit bedrag ontvangt uw kind € 25 (in de vorm van een attentie) en € 75 is bestemd voor een Rhenense vereniging naar keuze.

Onze voorwaarden en wat u van ons krijgt

 • Uw kind is maximaal 14 jaar oud
 • Alleen bij de combinatie Zilvervlootrekening en JongWijs betaalrekening wordt de € 100 beschikbaar gesteld
 • Op de Zilvervlootrekening moet minimaal € 100 worden gestort
 • De rekeningen moeten minimaal 2 jaar actief blijven
 • Van de beschikbaar gestelde € 100 gaat € 75 naar een Rhenense vereniging naar keuze en € 25 naar uw kind in de vorm van een attentie of cadeaubon.
 • De attentie of cadeaubon voor uw kind heeft een waarde van € 25 en is niet inwisselbaar voor geld.
 • De vergoeding voor de vereniging kan alleen naar verenigingen die hebben aangegeven actief te willen deelnemen aan de Zilvervlootcampagne. De deelnemende verenigingen zullen via commitmentverzekeringen.nl zichtbaar worden gemaakt.
 • Behalve de cadeaubon, ontvangt uw kind ook een welkomstcadeau van RegioBank.

Algemeen

 • Door aan deze actie mee te doen, gaat u akkoord met deze actievoorwaarden. De actievoorwaarden zijn beschikbaar via commitmentverzekeringen.nl
 • Klachten over deze actie kunnen ingediend worden bij Commitment Verzekeringen via de mail of telefonisch
 • Als we constateren dat de campagne gewijzigd dient te worden behouden we ons het recht voor in overleg met de deelnemende verenigingen de campagne te wijzigen of stoppen.
 • Als u klant bij RegioBank wordt, vraagt RegioBank om uw persoonsgegevens. Deze gegevens kan RegioBank gebruiken voor de doelen zoals beschreven in ons privacy- en cookiereglement. Wilt u meer weten over hoe RegioBank omgaat met privacy? Kijk dan op www.regiobank.nl voor ons privacy- en cookiereglement. Verder houdt RegioBank zich aan de Gedragscode Verwerking Persoonsgegevens Financiële Instellingen. Deze gedragscode vindt u op nvb.nl. Aanbieder van deze actie is de Commitment verzekeringen, statutair gevestigd te Rhenen aan de Achterbergsestraat 1 (KvK: 08071011)

Heeft u nog vragen over deze leuke actie? Neem gerust contact met ons op.

RegioBank Zilvervloot verenigingen

Commitment verzekeringen heeft een nieuw logo!

En bij een nieuw logo hoort ook een nieuwe huisstijl. 
De komende periode wordt de nieuwe huisstijl doorgevoerd op de website.