ZAKELIJK

Verzekeringen

zakelijke verzekeringen

Risico’s in kaart, verzekerd op maat

Meer dan assuranties

Commitment Verzekeringen is graag uw sparringpartner en adviseur bij het afdekken van financiële risico’s. Wij gidsen u door een lastige materie en zorgen dat u alleen de verzekeringen krijgt die u nodig heeft. Of u nu directeur-grootaandeelhouder bent, een kleine zelfstandige of een particuliere klant.

Commitment Verzekeringen voor het mkb

Werknemers kunnen voor u een financieel risico vormen. Wij brengen die risico’s in beeld. Vervolgens bieden wij u een op maat gemaakt pakket aan werknemersverzekeringen.

Risico-inventarisatie
Ondernemen betekent risico’s nemen. Maar niet zonder daar goed over nagedacht te hebben. Commitment Verzekeringen brengt de risico’s voor u in kaart als basis voor een gezonde bedrijfsvoering.
Wilt u een onafhankelijke partij laten kijken naar de regelingen die u heeft getroffen voor uw onderneming? Wij geven graag een second opinion. Met onze risico-inventarisatie kunnen wij u een helder stoplicht-overzicht bieden van eventuele knelpunten in uw verzekeringsportefeuille.

Commitment Verzekeringen voor de zzp’er

Als zzp’er moet u zelf een financieel vangnet creëren voor als het een keer fout gaat. Dat kan een pot met geld zijn of een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Wij brengen uw risico’s graag in kaart en adviseren u over de best passende AOV. Daarbij hebben wij toegang tot alle verzekeringsverstrekkers.

Maar ook de beroepsaansprakelijkheid (BAV) en bedrijfsaansprakelijkheid (AVB) moeten voldoende gedekt zijn bij een onverhoopt voorval. Een rechtsbijstand en aansprakelijkheidsverzekering die u privé heeft geven vaak geen dekking bij schade ontstaan door bedrijfsmatige werkzaamheden.

Voor particulieren

Commitment Verzekeringen kan u ook van dienst zijn bij het afsluiten van particuliere verzekeringen. Bijvoorbeeld een woonlastenverzekering bij de hypotheek. Uiteraard selecteren we ook voor particulieren de meest wenselijke verzekering.

Commitment Verzekeringen, voor het afdekken van uw financiële risico’s.

Meer Weten?

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Commitment verzekeringen heeft een nieuw logo!

En bij een nieuw logo hoort ook een nieuwe huisstijl. 
De komende periode wordt de nieuwe huisstijl doorgevoerd op de website.