WERKEN BIJ COMMITMENT VERZEKERINGEN

ONS TEAM

WERKEN BIJ . . .

Commitment Verzekeringen is een onafhankelijk financieel advieskantoor. Wij bieden verzekeringen en andere financiële diensten aan met als specialiteit Employee Benefits. Tevens bieden wij onze klanten, als RegioBank kantoor, bancaire diensten.

Onze werkwijze is er op gericht om via een sterk persoonlijk contact een langdurige advies en vertrouwensrelatie te onderhouden. Van onze medewerkers vragen wij net dát beetje meer om dit te realiseren.

Op onze beurt bieden wij onze medewerkers niet alleen een interessante en boeiende functie aan, maar ook een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijgen onze medewerkers de mogelijkheid om persoonlijke kwaliteiten verder te ontwikkelen.

Wil jij ook werken bij Commitment Verzekeringen? Maar staat jouw functie er niet bij?

Ben je van mening dat jij toch een aanwinst bent voor Commitment Verzekeringen?

Stuur dan een open sollicitatie met motivatie en CV naar hrm@ondernemerskompas.nl

Vacature Adviseur verzekeringen (Buitendienst) (32 – 40 uur)

Adviseur verzekeringen (Buitendienst) (32-40 uur)

Je bent klaar voor een nieuwe uitdaging. Het spreekt je aan in gesprek te zijn met zowel bestaande als nieuwe relaties. Je bent commercieel ingesteld en communicatief sterk. Je spreekt de taal van de ondernemer. Het lijkt je leuk onderdeel te zijn van een hecht team en je zoekt een baan met een grote mate van zelfstandigheid. Je houdt van vrijheid met daarbij verantwoordelijkheid. Je maakt graag het verschil en je hebt ambitie. Dan ben jij bij ons welkom want wij zijn toe aan versterking.

Als buitendienstadviseur verzekeringen, met de nadruk op de zakelijke markt, ben je vooral in gesprek met bestaande en toekomstige relaties in een deel van ons werkgebied. Met ZZP’ers, het MKB, ondernemers en particulieren. Je adviseert, je geeft aandacht, je bent proactief en je weet kansen te ontdekken en te benutten. Je fungeert als direct en empathisch aanspreekpunt en vraagbaak voor al onze relaties. Het versterken en uitbreiden van onze verzekeringsportefeuille is jou op het lijf geschreven. Je voert adviesgesprekken en doet de administratieve afwikkeling van adviestrajecten, je verzorgt en brengt offertes uit en licht deze toe. Je sluit zelfstandig verzekeringen af. En je bent de spil tussen onze relaties, onze binnendienst en verzekeraars. Onze relaties bevinden zich zowel in het Midden als in het Oosten en Zuiden van ons land.

Commitment Verzekeringen is een onafhankelijk verzekerings- en financieel advieskantoor met een breed pakket aan dienstverlening. Langdurige advies- en vertrouwensrelaties worden onderhouden door middel van sterk persoonlijk contact en goede communicatie. Commitment Verzekeringen is onderdeel en partner van www.OndernemersKompas.nl. Meer informatie over Commitment Verzekeringen is terug te vinden op www.commitmentverzekerningen.nl

Wat wij van jou vragen?

 • Je bent klantvriendelijk en resultaatgericht
 • Je beschikt over goede communicatieve & luistervaardigheden
 • Je bent een teamspeler
 • Je bent collegiaal, zelfstandig, proactief en jij doet je werk vooral met passie
 • Je bent in het bezit van relevante WFT-diploma’s
 • Je hebt MBO+ of HBO werk- en denkniveau

Wij bieden

 • Een fulltimebaan met daarbij passend salaris en marktconforme arbeidsvoorwaarden
 • Vrijheid en ruimte voor eigen inbreng
 • Fijne collega’s, een hecht team en een informele werksfeer
 • Een servicegerichte omgeving erop gericht onze relaties optimaal van dienst te zijn
 • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
 • Vooruitzicht op een langdurige arbeidsrelatie

Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Stuur dan je Curriculum Vitae met je motivatie naar vacatures@ondernemerskompas.nl t.a.v. Theo van Hardeveld. Meer weten? Bel 06 43 13 47 93, of stuur een mailtje naar bovenstaand mailadres. 

Commitment verzekeringen heeft een nieuw logo!

En bij een nieuw logo hoort ook een nieuwe huisstijl. 
De komende periode wordt de nieuwe huisstijl doorgevoerd op de website.